Kommer EOS til å nå $ 3 igjen?

EOS handler i en kortsiktig synkende kil.

Prisen handles mellom støtte og motstand til henholdsvis $ 2,50 og $ 2,95.

EOS / BTC har brutt seg fra et viktig langsiktig støttenivå

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Den EOS prisen har brutt ut fra en synkende motstand linje, men ikke klarte å bevege seg oppover etterpå. Ikke desto mindre viser det kortsiktige diagrammet et bullish mønster, som det er sannsynlig at det er en breakout fra.

Breakout eller Fakeout?

EOS-prisen har falt sammen med en synkende motstandslinje siden 16. august, da den nådde en høyde på $ 3,95.

7. oktober brøt prisen angivelig ut fra denne motstandslinjen, men skapte en lang øvre veke og falt under den etterpå.

Siden da ligner bevegelsen et svakt breakout og en re-test av linjen sammen med $ 2,50-området som støtte. I så fall bør prisen fortsette å bevege seg oppover, mot de nærmeste motstandsnivåene funnet på $ 2,95 og $ 3,50.

Tekniske indikatorer er nøytrale, noe som gjør både et rally og en tilbakegang mulig. Imidlertid, så lenge prisen handler over $ 2,50, vil det mest sannsynlige scenariet være et møte mot det beskrevne motstandsnivået.

Det kortsiktige 2-timers diagrammet viser at prisen muligens handles i en synkende kil, som regnes som et bullish reverseringsmønster.

I tillegg har RSI dannet bullish divergens under de to siste berøringene av støttelinjen, og MACD har krysset over i positivt territorium.

Et brudd fra kilen vil sannsynligvis ta prisen til $ 2,72, halvveis til det tidligere nevnte motstandsområdet til $ 2,95.

På den annen side vil et sammenbrudd fra kilen ugyldiggjøre denne bullish muligheten.

22. October 2020