En Californien-mand har fundet mystiske Bitcoin Cash-freebies i Fresno
Nogen giver gratis Bitcoin Cash i Fresno

Bitcoin-manden fra Bakersfield, en anonym kryptokurrencypromotor, fortsætter med at få mainstream-dækning med sin generøse skattejagt i staten Californien.

Denne gang fangede han Fresno-beboernes opmærksomhed, da FOX26 News for nylig rapporterede om en mand ved navn Adam Fisher, der formåede at finde en QR-kode til en værdi af $ 1.000 i Bitcoin Cash.

Den “heldigste” $ 1.000
Efter at have fulgt BNB i cirka to måneder på Instagram besluttede Fisher til sidst selv at blive en rensning, da den mystiske donor ankom til hans by.

Hvad han laver er så sejt, så jeg så, at han var i Fresno, og så vi så hele teaservideoen, han gjorde, og han havde bare et lille lille skud af dette lige her.

Fisher var sammen med sin ven og mor i stand til at finde ud af, hvor papirpungen var, efter 15 minutters stirring på bykort.

Det er den mest generøse præmie, der uddeles af BNB, hvis giveaway havde en semi-viral tidligere på året.

Relaterede

Tether (USDT) til lancering på toppen af ​​Bitcoin Cash (BCH) Blockchain
Et ædelt PR-stunt

Den, der står bag den generøse gave, hævder, at han har rent altruistiske motiver. Han ønsker at give en hjælpende hånd til dem, der kæmper for at få enderne til at mødes på grund af den lammende pandemi og samtidig fremme vedtagelsen af ​​kryptovalutaer. I et blogindlæg fra september sagde den selvbeskrevne “mediemanipulator”, at han ønskede at få de lokale nyheder til at dække Bitcoin Cash.

Bitcoin.com CEO Roger Ver var hurtig med at tage initiativet og prale af gunstige optagelser på sin Twitter. BMB er dog over kryptotribalisme, da han også uddeler Bitcoin og Monero.

Når det er sagt, er ideen langt fra at være ny. Tilbage i 2014 dukkede små aluminiumplader op, der indeholdt 0,0333 BTC, i San Francisco.

By admin